פרסום מודעות אבל בעיתון ידיעות אחרונות

פרסום מודעת תנחומים בידיעות אחרונות

במהלך החיים שלנו אנו עוברים חוויות רבות. חלקן טובות יותר, חלקן טובות פחות וחלקן קשות מנשוא. רגע הבשורה שבו אנו מתוודעים לכך שאדם יקר ואהוב נפטר, הוא רגע קשה במיוחד הן למשפחתו של הנפטר והן לסביבתו הקרובה ואף יש מקרים שהדבר קשה מאוד גם לאנשים שאינם בקשר יומיומי עם הנפטר אך זוכרים אותו לטובה, מכבדים אותו ומוקירים את יחסיהם עימו לאורך השנים. אם אתם חשים שעליכם לעשות יותר מאשר להתייצב בהלוויה או בשבעה, וברצונכם לפרסם את תנחומיכם כך שתוכל לראות אותם המשפחה האבלה וכן מכרים נוספים – תוכלו לעשות זאת בהחלט.  

מדוע כדאי לפרסם מודעות תנחומים בעיתון?

כפי שציינו מעלה, לפרסום של מודעת תנחומים בעיתונות יש ערך רב. ראשית זהו כבוד גדול שאתם חולקים לנפטר ולמשפחתו אשר שרויה ברגעים אלו במצב נפשי ורגשי קשים מאוד עקב האובדן שחוו. שנית, זוהי דרך מצוינת להביא לכך שאנשים נוספים שהכיר הנפטר בחייו – ידעו כי הגיע לדרכו האחרונה. שלישית, פרסום בעיתונות מאפשר להגיע אל מאות אלפי אנשים. לעיתונים תפוצה רחבה מאוד ויש להם גם מנויים קבועים אשר קוראים את העיתון על בסיס יומי. למשל, פרסום מודעת תנחומים בעיתון ידיעות אחרונות תהווה עבורכם הזדמנות טובה מאוד להגיע להרבה מאוד אנשים גם מהמגזר הפרטי וגם מהמגזר העסקי, שלא הייתה לכם דרך אחרת להגיע אליהם אילולא הייתם בוחרים לפרסם בעיתונות. היתרון האחרון שמציע העיתון לאלו הבוחרים לפרסם באמצעותו מודעות תנחומים הוא, שהעיתון מפרסם את הדברים גם באתר האינטרנט שלו. כיום לא מעט אנשים צורכים את המידע שלהם לגבי חדשות ותחומי עניין נוספים באמצעות הרשת. כעת יוכלו גם הם לראות את מודעת התנחומים ולבחור כיצד להגיב למידע. אם לא ידעו דבר על מותו של הנפטר, כעת, באמצעות מודעת התנחומים שלכם, יוכלו להגיע לשבעה ולנחם את בני המשפחה על אובדנם.

מה מומלץ לפרסם במודעות תנחומים?

פרסום מודעות תנחומים יכולה לכלול בתוכה נוסח של מילים המביעות תנחומים, דברים אישיים שמזכירים את המנוח כמו שם חיבה, כינוי מסוים שנהגו לקרוא בחייו, את הקרבה לנפטר למשל אם השתייך לארגון מסוים או מסגרת צבאית וכדומה.

כמו כן יש לפנות בפנייה ישירה אל בני המשפחה ולציין את שמם הפרטי, כמו גם לחתום את שמכם הפרטי בסיום המודעה.

אם אתם מכרים אישיים של הנפטר, חברים טובים, שכנים וכדומה, נוסח המודעה יכול להיות אישי יותר. לעומת זאת אם אתם קולגות או עמיתים לעבודה נהוג להוסיף את לוגו החברה שבה עבדתם כולכם יחד. אם פרסום מודעת תנחומים זו נעשית על ידי החברה עצמה שבה עבד הנפטר, חוץ מלוגו החברה יתווספו גם שמותיהם של חברי ההנהלה בחברה.

האם יש נוסח קבוע למודעת תנחומים?

כן, בהחלט. ישנם אנשים אשר אינם מסוגלים לנסח מודעת תנחומים בעצמם. הדבר יכול לנבוע עקב רגשות קשים מאוד המהולים בצער ועצב על מותו של הנפטר או לחילופין מקושי בניסוח והתבטאות נכונה במעמד זה. לכן, ישנה האפשרות ליצור קשר עם מחלקת מודעות עיתון ידיעות אחרונות ולהיעזר בניסוח מודעה שתביע את תנחומיכם. ישנן גם תבניות קבועות של מודעות אלו אשר ניתן להיעזר בהן ורק להחליף את הפרטים המסוימים של בני משפחת האבלים, של הנפטר ושלכם. יתרון גדול של פנייה למערכת העיתון הוא שהם יכולים לסייע לכם בקלות, לערוך את המודעה לשביעות רצונכם, לשלוח לכם אותה לאישור סופי ורק לאחר שהכול ברור וסוכם שזהו הנוסח הסופי המאושר על ידיכם, תצא המודעה לדפוס ותתפרסם בעיתון ידיעות אחרונות.

כמו כן, מודעת תנחומים מגיעה במגוון גדלים שונים. גודלה הקטן ביותר והזמין לפרסום הוא גודל של חמישה ס"מ על שישה ס"מ. תוכלו לבחור בגדלים אחרים כראות עיניכם, למשל גודל של שמינית עמוד, חצי עמוד ואף עמוד שלם. המודעה מנוסחת באותיות גדולות וברורות בגוון שחור על דף לבן, והכיתוב שבה הוא ברור וקריא.

מה לגבי מי שלא קורא עיתון?

אנשים שמנויים לעיתון ידיעות אחרונות ואינם מקבלים גיליון לביתם, עדיין יכולים לראות את מודעת התנחומים שלכם באמצעות אתר האינטרנט של עיתון ידיעות אחרונות. מודעת התנחומים תפורסם גם שם והם יוכלו להתעדכן במותו של הנפטר דרך האינטרנט.

אתם משאירים פרטים ואנחנו מייד חוזרים

כדי להפוך את הפנייה ליעילה יותר, באפשרותכם לכתוב לנו בעניין המודעה שאתם מבקשים לפרסם, כדי שנגיע מוכנים לשיחה… :)